Pagini Mov

Copilul meu are nevoie de un control medical sau de servicii de recuperare (kinetoterapie, stimulare senzorială, psihologie, logopedie, etc). Ce forme de terapii sunt disponibile? Ce terapeuți există în orașul meu? Caut un centru de stat sau unul privat?


Vă mai aduceți aminte de cataloagele pagini aurii? Asociația Unu și Unu a creat echivalentul lor online, pentru a găsi mai ușor aceste informații. Se numește simplu, Pagini Mov: https://unusiunu.com/paginimov/


Introduceți orașul în care locuiți și vârsta copilului sau serviciul pe care îl căutați și gata. Toate detaliile sunt acolo.


Datorită scopului nostru comun de a ajuta cât mai mulți părinți să aibă acces la recuperare, de azi înainte veți găsi linkul către această platformă direct pe site-ul nostru.


P.S. Și voi puteți ajuta mai departe! Dacă sunteți sau cunoașteți terapeuți sau centre care vor să facă parte din această platformă, contactați echipa asociației Unu și Unu. Găsiți toate detaliile aici: https://unusiunu.com/paginimov/despre/